Fantomrakettene

I 1946 ble mystiske lys sett på himmelen over Skandinavia: uforklarlige farkoster som verken kunne være fly eller meteorer, og som ble kalt «fantomraketter». Ifølge ryktene landet en av dem i et lite vann i et øde skogsområde utenfor Oslo.

Anne blir med onkelen sin, som er journalist, for å undersøke saken. Snart oppdager de at det som har skjedd, er mer mystisk og farlig enn de hadde kunnet ane. Ingenting er som det skal i den lille bygda.

Velkommen til en skikkelig ekkel tegneseriegrøsser. Bør helst leses med lommelykt under dyne. Eller i dagslys sammen med gode venner.

«Årets skumleste norske tegneserie er her … Radarparet Tore Aurstad og Andreas Iversen holder på å etablere seg som tegneserie-Norges ubestridte pulp-mestre … så snart miljøet og forhistorien er etablert, sparer ikke Aurstad og Iversen på kruttet … en nydelig nerve …  Fantomrakettene er ikke for de lettskremte. Den herlige uhyggelige stemningen ligger tykt over Aurstad og Iversens gjennomførte sjangerlek, og historien har nok av overraskende vrier til at både voksne og modne, unge lesere kan bli hektet. Forhåpentligvis fortsetter Aurstad og Iversen i dette sporet, for nå begynner håndverket deres virkelig å sitte.» Petter Lønningen, Empirix

«En nifs, oppslukende og oppfinnsom historie basert på faktiske hendelser som vil kunne underholde langt utover målgruppen. Illustrasjonene er virkningsfulle og skiller seg ut i den norske tegneseriefloraen.» Elin Brend Bjørhei, VG (Terningkast 5)